Best Rate

Boek nu hier met 5% korting.

Gebruik code:

web1798

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Groningen

Welkom bij De doelen, Hotel Groningen

Hotel De Doelen, Hotel Groningen

Bent u van plan om Groningen te bezoeken en bent u op zoek naar een hotel Groningen? Hotel De Doelen is het meest centrale hotel in hartje Groningen. Het hotel Groningen ligt direct aan de Grote markt en tegenover het VVV kantoor. Daarnaast ligt het hotel Groningen pal tegenover de Martinitoren, wat zeker een aanrader is om te beklimmen. Ons hotel Groningen is al meer dan 200 jaar oud en is gehuisvest in een monumentaal pand.

Naast ons hotel Groningen, biedt De Doelen ook de mogelijkheid om heerlijk te dineren in het Grand Café de Drie Gezusters. Het Grand Café ligt naast het hotel Groningen, en beschikt onder andere over een groot assortiment speciaalbieren. Daarnaast kan ons vriendelijk personeel u bedienen op de kamer of op ons gloednieuwe terras. Vanuit het hotel Groningen zit u direct in de gezelligheid die de stad Groningen te bieden heeft.

Op onze website kunt u direct voor een lage prijs een kamer boeken voor  hotel Groningen. Het maakt niet uit of u het bruisende nachtleven wilt ontdekken, een gezellig weekendje weg met z’n tweeën of alle historische gebouwen wilt bezichtigen in Groningen; u bent altijd welkom in ons gezellige hotel Groningen, De Doelen.