Best Rate

Boek nu hier met 5% korting.

Gebruik code:

web1798

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

hotels groningen

Hotels Groningen

Hotel De Doelen, een van de mooiste hotels groningen

Bent u van plan om Groningen te bezoeken en bent u op zoek naar een van de hotels groningen?  Het mooiste van de hotels groningen vindt u, tegenover de Martinitoren, het prachtige hotel, gevestigd in een monumentaal pand dat al zo’n 200 jaar plek tot overnachting biedt: Hotel de Doelen.

Hotel de Doelen bevindt zicht aan de Grote Markt, hét gezellige middelpunt van de stad. In de klassiek ingerichte lounge kunt u zich eerst van een drankje laten bedienen door het vriendelijke personeel voordat u zich naar uw kamer begeeft.

Het maakt niet uit of u vervolgens nog het bruisende nachtleven induikt of besluit pas de volgende dag de vele bezienswaardigheden te bezoeken; u voelt zich meteen welkom in het leukste hotels groningen!

Centrum van Groningen

Het hotels groningen ligt direct aan de Grote markt waar altijd iets te doen is. Daarnaast ligt het hotels groningen pal tegenover de Martinitoren, waar Groningen bekend om staat. hotels groningen is al meer dan 200 jaar oud en is gehuisvest in een monumentaal pand.

Naast ons hotels groningen, biedt De Doelen ook de mogelijkheid om heerlijk te dineren in het Grand Café de Drie Gezusters. Het Grand Café ligt naast de hotels groningen, en beschikt onder andere over een groot assortiment speciaalbieren. Vanuit het hotels groningen zit u direct in de gezelligheid die de stad Groningen te bieden heeft.

Op onze website kunt u direct voor een lage prijs een kamer boeken voor de  hotels groningen.